· 

84 m² Sienna Eik Comfort Deal te Den Haag

Alvorens een start te maken met de plaatsing hadden onze jongens wel een extra inspanning te verrichten. De woning bevindt zich op de 15e verdieping van een torenflat en dat betekende dus een paar keer met de lift heen en weer om ondervloer, vloer en al het gereedschap omhoog te krijgen. Na een kop koffie mocht dan eindelijk het echte werk beginnen.

 

Sienna Oak

De Sienna Oak is een vloer die we overal met het grootste plezier zullen plaatsen. Zeven millimeter dik is dit in prijs/kwaliteit uitblinkend laminaat. Met deze 4v-vloer bestaande uit vloerdelen in het formaat 129,2 bij 19,3 cm haal je een vloerbedekking in huis voor jarenlang woongenot. De Sienna Oak is antistatisch, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Je krijgt er dan ook 15 jaar garantie bij.

 

Plaatsing

Het plaatsen van 84 m² vloer betekent voor onze parketteur natuurlijk wel even de beuk erin en tempo houden om alles binnen de gestelde tijd te voltooien. Gelukkig zijn onze jongens erin geslaagd een prachtige vloer op te leveren zonder een enkele concessie te doen in legkwaliteit. Eerst was het natuurlijk de beurt aan de ondervloer. Hiertoe was gekozen die uit de deal te upgraden naar de Isosylence rubberen ondervloer. Doorgaans doet men dit op basis van de door de VVE gestelde eisen die elk loop- en contactgeluid zo beperkt mogelijk moeten houden.

Vervolgens mocht het laminaat uit de pakken. We hadden te maken met een grote oppervlakte en dan is een dilatatieprofiel noodzakelijk om de werking van de vloer adequaat op te vangen. Onze parketteur heeft dit prachtig verwerkt bij de overgangen tussen de kamers en de gang. Een ander profiel die bij de plaatsing is toegepast was een 10 mm breed hoeklijnprofiel ten bate van de verzonken deurmat.

 

Afwerking

Voor de afwerking heeft onze parketteur op elke plekken afwerkplinten gemonteerd in de kleur Eiken Salmiak Grijs. Een nauwkleurige klus, immers, een slecht geplaatste plint valt razendsnel in het oog.