· 

56 m² New York City 4662 te Hoofddorp

Aangekomen in Hoofddorp zijn we na het uitladen van de vloeren en al ons gereedschap als eerste begonnen met de ondervloer. Hiertoe was ervoor gekozen om de ondervloer die we standaard met de Premium Deal leveren te upgraden naar een rubberen ondervloer. Een verstandige keuze als je op zoek bent naar meer demping van elk contact- en loopgeluid. Rubber is van oudsher sterk als oplossing van elk geluidsprobleem.

 

4662 New York City

De 4662 is een vloer die we al jaren in onze collectie hebben. Een vloer dus waarvan je altijd zeker weet wat je in huis haalt. Betrouwbaar, solide en - niet minder belangrijk - vriendelijk geprijsd. Het is dan ook een vloer die we altijd met het grootste plezier plaatsen. Ze is acht millimeter dik, kent vloerdelen van 138 bij 24,4 groot die elk voorzien zijn van een v-groef rondom en een fraai authentiek ogend decor. Kortom, een vloer om langdurig van te genieten, zeker met de gebruiksklasse 32 waarin zij is ingedeeld. Perfect voor intensief gebruik in huis.

Vanzelfsprekend wist onze parketteur wel raad met de 4662 New York City. Na enig overleg met de opdrachtgever over de te volgen legrichting wist hij binnen de kortst mogelijke tijd een onberispelijk geplaatste vloer te realiseren. Daarbij heeft hij gebruik moeten maken van dilatatieprofielen. Deze profielen zijn bedoeld om bij grote oppervlaktes de werking van de vloer op te vangen.

 

Afwerking

Vanzelfsprekend verdient een dergelijke vloer een prachtige afwerking. Dit hebben we gedaan door overal zorgvuldig afwerkplinten in de kleur Eiken Witgerookt Mat te monteren als ook hoeklijnprofielen voor de in de vloer verzonken inloopmat. Onderstaande foto's laten perfect zien hoe professioneel geplaatste plinten eruit kan zien.