· 

58 m² Swiss Mountain te Spijkenisse

Het is voor De Laminaat Expert uiterst belangrijk dat we onze beloftes waar kunnen maken. Wanneer - zoals in dit geval - we horen over onregelmatigheden in de ondergrond, is dat voor ons voldoende reden om polshoogte te nemen van de situatie. Zie ook de foto. Hier bleek dat er op de zolder zich uitsteeksels van de binten bij de trap bevonden. Daar kan je geen vloer overheen plaatsen. We hebben daarom geadviseerd om eerst een superdikke ondervloer te laten plaatsen om alles goed te egaliseren. 10 mm dikke bruine platen waren daar perfect voor geschikt. Dat deze platen ook zorgen voor een buitengewone demping van contact- en loopgeluid was meer dan mooi meegenomen.

 

Swiss Mountain

Hierna mocht ook de vloer de trap op. De Swiss Mountain is al jaren één van onze meest geplaatste vloeren. Logisch, met deze 8 mm dikke 4v-vloer haal je voor een prima prijs een uitstekende vloer in huis waar je jarenlang van kunt genieten. Zeker wanneer je bedenkt dat-ie is ingedeeld in gebruiksklasse 32 en je er dus flink op tekeer kunt gaan. Elk vloerdeel meet 138 bij 24,4 cm hetgeen 'm iets groter maakt van gemiddeld. Vloeren van een dergelijke kwaliteit laten zich natuurlijk op een prettige manier plaatsen. Onze parketteur heeft er met plezier zich prima kunnen uitleven.

 

Afwerking

Afwerken hebben we niet op dezelfde dag van plaatsing gedaan, maar enige dagen later. Voor de bovenverdieping betrof dat het plaatsen van hoge, in RAL9010 voorgelakte mdf-plinten en waar dat niet mogelijk was afwerklijsten in de kleur van de vloer.