· 

68 m² Aqua Marmer te Hilversum

Na het uitladen van al het gereedschap zijn we als eerste begonnen met het plaatsen van de ondervloer. De Premium Onyx Protector 2.0 is een 2 mm dik folie die perfect dient voor zowel de egalisatie van de ondergrond als de isolatie van de vloer tegen vocht etc. 

 

005 Aqua Marmer

De volgende stap was natuurlijk het plaatsen van de Aqua Marmer. Een fraai tegellaminaat met de ultramoderne looks van echt marmer. Deze acht millimeter dikke vloer onderscheidt zich niet alleen in zijn unieke uitstraling voor een eigentijds interieur, maar is een van de weinige laminaatvloeren die volledig beschermd is tegen vocht. Een kwaliteit die er mede voor zorgt dat je er maar liefs 30 jaar garantie op krijgt. Laminaat in keuken, toilet of badkamer? De Aqua Marmer doet niet moeilijk als er wat water op de vloer ligt. Onze parketteur heeft er weer een prachtig plaatje meegemaakt en daarbij enige profielen toegepast waaronder een dilatatieprofiel die de werking van de vloer moet opvangen en hoeklijnprofielen voor de gratis meegeleverde entreemat.

 

Afwerking

Een prettige bijkomstigheid van de Aqua Marmer is dat hij geleverd kan worden met afwerkplinten in exact hetzelfde decor. In totaal 40 m heeft onze parketteur ervan gemonteerd. Steevast met de grootste accuratesse. Immers, een slordig afwerking springt altijd meteen in het oog.