· 

94 m² Island Grey te Hendrik-Ido-Ambacht

De Island Grey is een vloer uit onze populaire Premium Deal collectie. Daarbij was gekozen om de sowieso al prima ondervloer een boost te geven met de voor 10dB gecertificeerde XPS platen. Deze 5 mm dikke platen zorgen voor een significant verlaging van elk loop- en contactgeluid. Een meer dan uitstekende keuze.

 

Plaatsing

Als laminaat expert willen we altijd zoveel mogelijk service blijven geven. In dit geval waren de opdrachtgevers met vakantie en moesten onze bezorgers de vloer zo laat mogelijk leveren omdat de waarnemende zoon des huizes zijn nachtdiensten draaide. Geen probleem natuurlijk. In alle rust konden onze parketteurs met de geleverde en geacclimatiseerde Island Grey aan de slag. Een 8 mm dikke 4v-vloer uit de serie Exquisit van het gerenommeerde merk Kronotex. Elk vloerdeel van dit tijdloos gedecoreerde laminaat is 1,38 m lang en 24,4 cm breed. Van de Island Grey zul je lang plezier hebben. Fabrikant Krono verleent je 25 jaar garantie op een vloer die ingedeeld is in gebruiksklasse 32, perfect dus voor drukke gezinnen.

Kijk op onderstaande foto's vooral naar de wijze waarop onze vloerenlegger de delen heeft doorgelegd bij de overgangsprofielen. Oog voor detail!

 

Afwerking

Met eenzelfde vakkundigheid heeft onze parketteur de vloer prachtig afgewerkt. Dat betekende vooral het nauwkeurig uitsnijden aanbrengen van de plakplinten. In de kleur Castle Oak Light Grey vormen ze een naadloze combi met de vloer.