· 

48 m² Quick-Step Eik Witvernist te Amsterdam

Aangekomen op de plaats van bestemming zijn we allereerst begonnen al ons gereedschap en de ondervloer uit te laden. Dat betrof niet de standaard bij de Quick-Step meegeleverde Premium Black, maar de Isosilence Rubber. Een zoals de naam al zegt rubberen ondervloer van 2,8 mm dik die in staat is om je elk loop- en contactgeluid met maar liefst 21dB te verminderen.  Wel zo slim - en vaak verplicht - wanneer je een appartement gaat bewonen.

 

IM3105 Eik Witvernist

Hierna was het tijd om ook de 75 pakken tellende Quick-Step vloer uit te laden. De Eik Witvernist is een geweldig decor uit de razend populaire Impressive serie. Die populariteit komt niet alleen door de aangename prijs/kwaliteitverhouding, maar ook door de vele decors (20) waarmee deze vloer is verkrijgbaar. Met het laminaat van de Impressive-serie haal je de kwaliteit van een echte merkvloer in huis. Dat blijkt ook uit de specs. Acht millimeter dik, een extra matte toplaag met tastbare houtstructuur en geproduceerd met vier authentieke voegen. Bovenal vind je er ook de Hydroseal techniek bij terug, de in eigen huis ontwikkelde productiemethode waarmee Quick-Step ervoor gezorgd heeft dat deze vloeren waterbestendig zijn en desnoods geplaatst kunnen worden in een badkamer.

Mede dankzij een classificatie in gebruiksklasse 32 plus een fabrieksgarantie van 25 jaar zal je zeker weten dat je er lang van kunt genieten.

 

Afwerking

Onze parketteur heeft met de IM3105 weer een vlekkeloos geplaatste vloer opgeleverd. Na enig overleg met de opdrachtgever over de te kiezen legrichting heeft hij met de grootste nauwkeurigheid alles delen geplaatst en waar nodig uitgesneden. Een vloer van Quick-Step voegt zich heel makkelijk naar de handen van de vakman en laat zich makkelijk verwerken. Een ander voordeel van een A-merk is dat zij ook de bijbehorende afwerkplinten leveren. Diezelfde dag heeft onze parketteur overal waar mogelijk de plinten aangebracht en aldus gezorgd voor een perfect afronding.