· 

42 m² Berlin Oak te Bergen op Zoom

Het overgrote deel van onze opdrachtgevers laten hun vloer leggen wanneer ze een nieuwe woning gaan betrekken. Maar je kunt ook een nieuwe vloer nodig hebben wanneer je bezig bent met het opnieuw inrichten van je woning of schade te herstellen. Zo had deze woning lekkage gehad en was de oorspronkelijke vloer onherstelbaar beschadigd. Alvorens de nieuwe vloer te plaatsen hebben we ons natuurlijk met een vochtmeting ervan verzekerd dat alles goed was opgedroogd en er geen risico's voor de nieuwe vloer konden ontstaan.

 

C06 Berlin Oak

De Berlin Oak is een van onze populaire vloeren uit de Comfort Deal collectie. Een zeven mm dik kwaliteitslaminaat uit het atelier van Gelasta. Elk 4V-vloerdeel is 129,2 cm lang en 19,3 cm breed. Kenmerkend voor de Berlin Oak is vooral het licht eiken decor dat 'm vooral geschikt maakt voor een Scandinavische woonstijl of wanneer je kleinere ruimtes groter wilt laten lijken. Daarnaast kan deze vloer flink wat stootjes verdragen aangezien Gelasta je moeiteloos 15 jaar garantie op kan geven dankzij een classificatie in gebruiksklasse 31.

 

Onze parketteur heeft er een schitterende vloer mee gecreëerd op een prima egaliserende en beschermende ondervloer. Let op onderstaande foto's vooral op de diverse legrichtingen die hij na overleg met de opdrachtgever heeft toegepast. Het betrof een hoekwoning en dan is het altijd goochelen met de diverse lichtinvallen. 

 

Afwerking

Voor de afwerking hebben we de met de deal standaard meegeleverde 10 mm dikke zilverkleurige hoeklijnprofiel aangebracht plus de als upgrade aangeschafte in RAL9010 voorgelakte Hoge mdf-plinten.