· 

68 m² Mammoet Light Oak XXL te Eethen

Alvorens de vloer te plaatsen moest natuurlijk wel allereerst de ondervloer gelegd worden. Dat betroffen hier groene platen. Die zorgen voor extra demping van zowel het loopgeluid als het contactgeluid en dus voor extra woongenot.   

 

Mammoet Light Oak XXL

De 4716 Mammoet Light Oak XXL is een van de pronkjuwelen uit onze Royal Deal-collectie. Deze collectie laat zich kenmerken als een verzameling buitengewoon bijzondere laminaat vloeren. Die kunnen extra dik zijn, waterbestendig of supergroot zoals de Mammoet Light Oak XXL. Deze vloer kent acht millimeter dikke 4v-vloerdelen in het extra grote formaat van 138 bij 32,6 cm. Een riant uitgevallen vloer die elke ruimte aanmerkelijk groter laat lijken. Daarbij is de Mammoet Light Oak van Kronotex. Dat betekent dus Duitse degelijkheid plus 20 jaar garantie op een in gebruiksklasse 32 ingedeelde vloer. Je kunt 'm zelfs voor een project toepassen.

Onze parketteur heeft er weer een meesterwerkje meegemaakt. Kijk op onderstaande foto's vooral naar het rondgesneden gedeelte rondom de trappilaar. 

 

Afwerking

We hebben de vloer afgewerkt met prachtige afwerkplinten in de kleur Eiken Wit Geolied. Een schitterend detail van een dito in het oog vallende vloer.