· 

60 m² Aqua Marmer te Zoetermeer

Het merendeel van al onze deals leveren en plaatsen we in woningen die nog wachten op hun bewoners. Vaak zal er dan iets geregeld moeten worden voor de toegang van onze parketteur. Geen probleem. We geven tijdig een belletje dat we eraan komen zodat men even de deur voor ons kan openen. Wel zo handig én klantgericht.

 

VH Aqua Marmer

De Aqua Marmer is al jarenlang een van onze meest populaire soorten tegellaminaat. Geen wonder. King size tegels met een prachtige marmerlook decor. Acht millimeter dik is deze vloer bestaande uit 29,1 bij 32,7 cm grote tegels die elk voorzien zijn van een v-groef en een steenstructuur-achtig oppervlaktebewerking. En daar blijft het niet bij. De Aqua Marmer is zoals de naam al verklapt waterbestendig. Geen paniek dus bij omvallende glazen. Daarbij kan je flink tekeer gaan op deze vloer. Voor thuisgebruik istie ingedeeld in gebruiksklasse 23. Je krijgt er zelfs levenslange garantie op.

 

Alvorens de Aqua Marmer uit te laden moest er eerst nog wel een ondervloer op de grond. Hiervoor was gekozen de standaard meegeleverde ondervloer te upgraden naar een (nog) geluiddempender ondervloer. Vijf millimeter XPS-platen hebben we hier geplaatst. Deze van hardschuim gemaakte platen zorgen voor minimaal 10 dB minder loop- en contactgeluid.

 

Afwerking

Op een ander moment is onze plintenspecialist naar Zoetermeer afgereisd voor het plaatsen van afwerklijsten met marmerlook. De finishing touch van een prachtige klus.