· 

62 m² Summer Eiken te Delft

Het is voor onze parketteur een prettige bijkomstigheid wanneer de woning nog niet bewoond is. We hoeven minder op onze passen te letten en kunnen al onze aandacht kwijt aan het plaatsen van een onberispelijke vloer. Daarvoor moest er natuurlijk eerst een ondervloer komen. De opdracht betrof de Comfort Deal en daarmee krijg je een zeer gerieflijke ondervloer. Hier was echter gekozen om de deal te upgraden met een extra comfortabele ondervloer: vijf millimeter dikke XPS-platen, goed voor een aanzienlijk vermindering van het loop- en contactgeluid.

 

3903 Summer Eiken

Vloeren uit de Comfort Deal collectie blinken uit in een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zo ook de Summer Eiken. Met deze vloer heb je voor een fijne prijs een 8 mm dik 4V-laminaat met brede vloerdelen van 34,4 bij 138,0 cm. Daarbij kan de Summer Eiken een flink stootje verwerken aangezien hij ingedeeld is in gebruiksklasse 23 (voor projectgebruik). Fabrikant Kronotex geeft er dan ook 20 jaar garantie op.

Voor het plaatsen van de vloer heeft onze parketteur gebruik moeten maken van een dilatatieprofiel om het doorleggen naar de keuken mogelijk te maken. Dit profiel dient om de werking van het laminaat op te vangen bij grotere oppervlaktes. 

 

Afwerking

Een dergelijke vloer verdient natuurlijk een prachtige afwerking. Hiervoor heeft onze parketteur overal waar mogelijk afwerklijsten aangebracht in de kleur Licht Geborsteld Eiken. Een schitterende afronding van een fijne klus.