· 

62 m² Mammoet Light Oak XXL 4716

De Royal Deal is onze laminaat-inclusief-leggen deal voor laminaat van het hoogste niveau. We hebben het dan over waterbestendig laminaat en vloeren die dankzij hun dikte extra zwaar belast mogen worden. Maar de Royal Deal bevat in het bijzonder king size vloeren - extra breed en extra lang dus - plus een superieure ondervloer. De ondervloer die we allereerst zijn gaan plaatsen is van rubber en zorgt daarmee voor een uitstekende isolatie, egalisatie en demping van elk loop- en contactgeluid. 

 

Mammoet Light Oak XXL 4716

De naam zegt het al. De Mammoet Light Oak XXL is een vloer van reusachtige proporties. Elk vloerdeel is maar liefst 32 cm breed en 139 cm lang. Een formaat dat er niet alleen goed uitziet, maar ook ervoor zorgt dat de ruimtes zo groot mogelijk ogen. De panelen zijn voorzien van een fraai afgewerkte groef rondom en een mat, licht eiken decor met een voelbare structuur van echt hout dat synchroon loopt met de tekening.

De Mammoet Light Oak XXL van het gerenommeerde merk Kronotex is acht millimeter dik. Goed dus voor een classificatie in gebruiksklasse 32 hetgeen 'm perfect geschikt maakt voor zeer intensief gebruik. Je krijgt er dan ook 20 jaar garantie op.

Alvorens tot plaatsing over te gaan hebben onze jongens vanzelfsprekend overleg gevoerd over de te kiezen legrichtingen in de verschillende ruimtes. Belangrijke keuzes die een grote invloed hebben op de ruimtelijke ervaring onder de gegeven lichtinval.

 

Afwerking

Een vloer van een dergelijk kaliber verdient natuurlijk een schitterende afwerking. Daarvoor was gekozen om de plinten te upgraden naar 70 bij 15 cm in RAL9010 voorgelakte Hoge Mdf-plinten in de uitvoering Modern. Onze plintenzetter is hiervoor speciaal daags na de plaatsing naar Berkel en Rodenrijs afgereisd.