100 m² Oslo Oak te Vlijmen

Als laminaat specialist zien we dat onze opdrachtgevers in toenemende mate het maximale willen doen aan geluidsdemping. Men kiest er dan ook voor om de toch al goeie ondervloer die wij in de Comfort Deal leveren, te upgraden naar een nog betere ondervloer. Hier bijvoorbeeld is de keuze gevallen voor een upgrade met de Isosilence Rubber ondervloer. Een behoorlijk zware ondervloer die zorgt voor een aanmerkelijke reductie van loop- en contactgeluid en uitstekend isoleert dankzij een aluminium laag. Niettemin was er ook gekozen om onder de ondervloer een vochtscherm te plaatsen tegen het vocht uit de ondergrond.

 

2102 Oslo Oak

Na het plaatsen van deze ondervloer mocht eerst het sjouwwerk beginnen. Maar liefst 49 pakken Oslo Oak moesten er uitgeladen worden. Een 7 mm dik laminaat met vloerdelen in het gebruikelijke formaat van 1292 x 193 mm. Kenmerkend voor deze vloer is vooral het licht eiken decor met een rustiek karakter, met alle knoesten en nerven in beeld.

Alvorens met de Oslo Oak aan de slag te gaan, hebben onze jongens wel eerst overlegd met de opdrachtgever, en dan met name over de te kiezen legrichtingen. Zo is er voor de overloop boven gekozen om dezelfde richting aan te houden als in de slaapkamers. Een opvallende keuze.

 

Afwerking

Voor een prachtige afwerking van de vloer hebben onze parketteurs overal afwerklijsten gemonteerd in de kleur New England Oak. Daarnaast hebben ze de gratis meegeleverde inloopmat geïnstalleerd.