· 

40 m² Japans Eik 1014 te Den Haag

Aangekomen op de plaats van bestemming - een appartement - zijn we als eerste gestart met het plaatsen van de ondervloer. Voor deze woning was gekozen om de ondervloer in de Basic Deal te upgraden in de vorm van XPS-platen. Een geweldige keuze. Deze vijf millimeter dikke ondervloer zorgt voor een uitstekende demping van het loop- en contactgeluid, en is als upgrade een slimme manier om een 'basic' vloer heel wat minder basic te laten voelen.

 

Japans Eik 1014

De Japans Eik die we vervolgens hebben geplaatst is een 6mm dik laminaat met panelen in het formaat 129,2 bij 19,2 cm. Kenmerkend voor deze rustiek vormgegeven vloer is niet alleen de strakke groefloze uitvoering die 'm geschikt maakt voor elke interieurstijl, maar ook de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Voor een superlage prijs heb je met de Japans Eik die je dankzij de gebruiksklasse 31 zeer intensief kunt gebruiken en niet zo snel zult beschadigen.

 

Afwerking

Een klassieke laminaatvloer vraagt natuurlijk om een klassieke afwerking. We hebben overal afwerklijsten in de kleur Eiken Naturel geplaatst en hiermee gezorgd voor een mooi accent op een sowieso prachtige vloer.