· 

92 m² Basic Modern Eik te Dordrecht

De Basic Deal volgens welke we deze opdracht hebben uitgevoerd, is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een vloer voor weinig belopen ruimtes zoals slaapkamers en zolders. Maar ook, wanneer je met een beperkt budget toch een gerieflijke vloer in huis wilt hebben. Zeker wanneer je zoals de opdrachtgever hier kiest voor een upgrade van de ondervloer. Dankzij de 5 mm dikke XPS-platen die we als eerste zijn gaan plaatsen, ervaar je de vloer op eenzelfde manier als die uit het hogere segment. Gedempt met minimaal contact- en loopgeluid.

 

Basic Modern Eik

De Basic Modern Eik die we vervolgens zijn gaan plaatsen, is een vloer die je zeker niet moet onderschatten. Zes millimeter dik is dit lichtgrijs eiken laminaat van Kronotex, een van Duitslands topproducenten in laminaat, en bestaat uit vloerdelen van 19, 3 cm breed en 137,6 cm lang. Geclassificeerd in gebruiksklasse 23 is ze buitengewoon geschikt voor normaal intensief gebruik in huis. Wat 'm dan ook vooral "basic" maakt is de afwezigheid van v-groeven, maar dat biedt als voordeel dat er nooit ergens vuil zal ophopen.

 

Afwerking 

Bij de Basic Deal hoort uiteraard een fatsoenlijke afwerking. Een routineklusje natuurlijk, voor onze jongens. Onderstaande foto's laten zien hoe nauwkeurig alle in dezelfde kleur uitgevoerd afwerklijsten op elkaar aansluiten.