· 

88 m² CL558 Oak Light Nature XL te Rotterdam

De Royal Deal is dé deal voor de veeleisende liefhebber van XL-laminaat, van vloeren in groot formaat of extra dik, maar ook van laminaat dat uitblinkt in waterbestendigheid. Een deal dus waarbij we alles uit de kast halen om een vloer met koninklijke allure te plaatsen. Om te beginnen met de ondervloer die we hier hebben gelegd. Extra dempend voor minimaal contact- en loopgeluid. Onder vind je enkele foto's van de gelegde ondervloer.

 

CL558 Oak Light Nature XL

De Oak Light Nature die we hier vervolgens zijn gaan plaatsen is met recht een king size laminaatvloer. Dat zie je vooral in de breedte. Elk 8 mm dik vloerdeel is zoals vaker 128,6 cm lang, maar deze is maar liefst 28,2 cm breed. Daarmee gaat je woning aanmerkelijk groter lijken. En aan de natuurgetrouwheid mankeert ook niks. De vloerdelen zijn elk voorzien van een groef rondom en een tactiele houtstructuur afwerking van de oppervlakte voor nog betere looks van echt hout. De sterkte van deze vloer is een ander pluspunt. Ingedeeld in gebruiksklasse 32 is de Oak Light Nature uitstekend geschikt voor behoorlijk intensief gebruikte ruimtes. Heb je veel rollend materiaal in huis, zoals een bureaustoel of een scootmobiel? Geen probleem, de CL558 is daar prima tegen bestand, hoewel we altijd een mat voor de bureaustoelen zullen adviseren.

 

Legrichting

Voor de plaatsing is er natuurlijk flink overlegd gevoerd met de opdrachtgever. We zijn dan vooral nieuwsgierig naar de legrichting, omdat deze in grote mate de ervaring bepaalt wanneer je de ruimte betreedt. Aan de afwerking, evenzo relevant, hoefden we geen tijd of aandacht te besteden, aangezien de opdrachtgever hoge mdf-plinten geïnstalleerd had. Deze volstonden nog steeds perfect.