· 

70 m² GE1050 Tokio Oak te Delft

Een Comfort Deal betekent natuurlijk een puike ondervloer voor een goede demping van contact- en loopgeluid. Voor deze opdracht was echter gekozen 'm te upgraden naar een nog betere ondervloer in de vorm van XPS-platen. Deze zijn voor 10dB gecertificeerd en zorgen voor aanmerkelijk minder overlast. 

 

GE1059 Tokio Oak

Na het plaatsen van de ondervloer mocht het sjouwwerk beginnen met het uitladen van 32 pakken Tokio Oak.  Een vloer die zich vooral onderscheidt met een buitengewone prijs/kwaliteitverhouding. Zeven millimeter dik is de Tokio Oak en daarmee prima geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik, mede dankzij een classificatie in gebruiksklasse 31. De vloerdelen in het formaat van 129,2 bij 19,3 cm zijn voorzien van vier groeven rondom en een karakteristiek decor vol schakeringen.

 

Afwerking

Overeenkomstig de Comfort Deal hebben we de vloer uiteraard vakkundig afgewerkt met plakplinten, en wel in de kleur Eiken Lichtbruin Geolied. Zij vormen een prachtig accent op een sowieso schitterend geplaatste vloer.