· 

73 m² Oak Nature 4V te Amersfoort

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal, de deal voor laminaatvloeren van het hoogste kwaliteitsniveau, met extra lange en brede vloerdelen, maar ook vloeren die bestand zijn tegen water of extra dik zijn  voor ruimtes die buitengewoon intensief gebruikt worden. Bij deze deal hoort natuurlijk een topkwaliteit ondervloer. Vijf mm dikke XPS-platen die zorgen voor een optimale demping van elk loop- en contactgeluid. Deze platen waren echter niet voldoende om vocht uit de ondergrond van de benedenwoning op afstand te houden. We hebben daarom eerst een vochtscherm geplaatst en hierop vervolgens de platen.

 

CL564 Oak Nature 4V

Aan het formaat zal je niet kunnen afleiden dat we hier een bijzondere vloer hebben mogen plaatsen. De 8 mm dikke Oak Nature 4V kent vloerdelen van 19,4 cm breed en 128,6 cm lang. Het is vooral de waterbestendigheid van deze eiken vloer die rechtvaardigt dat we 'm in de Royal Deal collectie hebben opgenomen. Daarbij is de Oak Nature ingedeeld in gebruiksklasse 33. Extra sterk dus en goed voor een garantieperiode van 20 jaar. 

 

Afwerking

Vanzelfsprekend hebben we de vloer na plaatsing netjes afgewerkt, en wel met afwerklijsten in de kleur New England Oak. Een prachtige 'finishing touch' op een vloer met koninklijke allure.