· 

30 m² Summer Eiken te Monnickendam

Die extra werkzaamheden betroffen allereerst het verwijderen van een oude laminaatvloer. Wij bieden graag gemak en als daarvoor zware meubels verplaatst moeten worden om een oude vloer te verwijderen is dat geen enkel probleem. We gaan netjes met de meubels om, trekken de vloer voorzichtig los en zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer van alle vloerdelen, plinten en ondervloer.

 

3903 Summer Eiken

Hierna zijn we begonnen met het uitvoeren van de Comfort Deal, dat wil zeggen het plaatsen van de 2 mm dikke Premium Onyx ondervloer en vervolgens de Summer Eiken. Dit is een 8 mm dik laminaat van het Duitse Kronotex, bestaande uit extra brede vloerdelen (24,4 x 138 cm) die elk voorzien zijn van een select decor en een v-groef rondom. Een vloer ook die uitstekend geschikt is voor redelijk intensief gebruikte ruimtes zoals woon- en slaapkamers. Er wordt hier dan ook 20 jaar garantie op gegeven.

 

Afwerking

Na het vlot plaatsen van de Summer Eiken hebben we 'm zorgvuldig afgewerkt met plakplinten in de kleur Licht Geborsteld Eiken. De 'finishing touch' van een prachtige laminaatvloer.