· 

60 m² Oak Creme Natural te Den Haag

Na  enig overleg met de opdrachtgever over de te volgen legrichtingen zijn we als eerste begonnen met het plaatsen van de ondervloer. De Oak Creme Natural is een Premium Deal vloer. Een deal die een op zich prima ondervloer van rol bevat. Hier is echter gekozen 'm te upgraden naar groene platen. Een uitstekende keuze wanneer je zo min mogelijk loop- en contactgeluid wenst. Deze platen zijn 7 mm dik en zorgen voor een extreem hoge geluidsreductie.

 

CL355 Oak Creme Natural

De CL355 is een van onze paradepaardjes in de Premium Deal collectie. Deze vloer is namelijk waterbestendig, en dat niet alleen, hij ziet er ook prachtig uit met de mooie natuurgetrouwe looks van licht eiken. Vier groeven rondom telt de 8 mm dikke CL355, met vloerdelen van 19,2 bij 128,5 cm. Daarbij is deze in Duitsland gefabriceerde vloer dankzij een gebruiksklasse 32 uitstekend geschikt voor zeer intensief gebruik in huis. Je krijgt er dan ook 20 jaar garantie op. 

Aangezien er voor de plaatsing de wens én mogelijkheid bestond om de vloer lekker door te leggen, hebben we zilverkleurige dilatatieprofielen toegepast. Die dienen om de werking van de vloer op te vangen.

 

Afwerking

Overeenkomstig de deal hebben we de vloer natuurlijk prachtig afgewerkt. Met plakplinten in de kleur Eiken Wit Getint. Met een dergelijke afwerking kregen we wederom de gelegenheid enige vakmanschap te betonen. Dat zie je dan ook aan de wijze waarop we de lijsten bij de radiatoren hebben aangebracht.