· 

44 m² Desert Sand te Hendrik Ido Ambacht

Bij aankomst mochten de pakken laminaat nog even in de bus blijven, want eerst is hij aan de slag gegaan met de ondervloer. Hiervoor was gekozen om de standaard bij de Premium Deal geleverde ondervloer te upgraden naar een 2,8 mm dikke Isosilence rubberen ondervloer. Een uitstekende keuze voor nog meer demping van loop- en contactgeluid. 

 

VH4547 Desert Sand

De volgende stap was natuurlijk het plaatsen van de Desert Sand, één van onze pronkjuweeltjes uit de Premium Deal-collectie. Deze prachtige vloer met een decor rijk aan schakeringen is 8 mm dik, en bevat vloerdelen in het forse formaat van 138 bij 24,4 cm. De vier groeven rondom geven een extra accent aan de uiterst natuurgetrouw uitstraling. Een vloer ook waar je lang van kunt genieten aangezien ze geclassificeerd is in gebruiksklasse 32. Ideaal voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een gezinssituatie met huisdieren. Je krijgt er dan ook 25 jaar garantie op.

 

Afwerking

Ook voor de afwerking was gekozen voor een upgrade, en wel in de vorm van 90x15 grote mdf-plinten. Met het plaatsen van deze in RAL9010 voorgelakte hoge plinten in de strakke uitvoering Modern heeft onze parketteur een schitterende finishing touch gegeven aan de Desert Sand. Op plekken waar dat niet mogelijk was, heeft hij de vloer afgewerkt met plakplinten in de kleur Castle Oak Nature, een kleurstelling die het beste bij de vloer past.