· 

44 m² Oak Grey Mix te Ridderkerk

Aangekomen op locatie zijn we als eerste begonnen al ons gereedschap uit te laden en een blik te werpen on het onderhavige karwei. We voeren overleg en geven advies over wellicht de belangrijkste keuze: de legrichting. Die bepaalt immers voor een groot deel de ruimtelijke ervaring in de woning. Nadat de keuze gemaakt is, zijn we de ondervloer gaan uitladen. Het betrof hier niet de bij de Comfort Deal inbegrepen ondervloer, maar een upgrade in de vorm van 5mm dikke XPS-platen. Deze platen zijn gecertificeerd voor een reductie van 10 dB, goed voor een aanmerkelijke vermindering van het loop- en contactgeluid.

 

CL473 Oak Grey Mix 4V

Hierna kon het echte werk beginnen: het plaatsen van 40 m² Oak Grey Mix 4v. Een prachtige, karaktervolle vloer uit de Duitse keuken van Classen. Acht millimeter dik is dit 4V-laminaat met één-planks vloerdelen van 128,6 cm lang en een breedte van 19,4 cm. breed. Een vloer ook die flink belast mag worden aangezien zij ingedeeld is in gebruiksklasse 32. Je krijgt er van Classen dan ook 20 jaar garantie op. 

 

Afwerking

We hebben de vloer afgewerkt met een door de opdrachtgever uitgekozen kleur afwerklijsten. Eiken Blauwgrijs, een fraaie combi.