· 

115 m² Oklahoma City te Ridderkerk

Een mooie vloer uit de Premium Deal collectie die we vaak mogen leveren. Niet verwonderlijk, de 4660 Oklahoma City is een acht millimeter dikke Krono-vloer met vier groeven rondom en een robuust lichteiken decor dat uitblinkt in natuurgetrouwheid. Elk vloerdeel is 138 bij 24,4 cm groot en voorzien van een voelbare houtstructuur. Qua belasting kun je je er flink op uitleven. De Oklahoma City is geclassificeerd in gebruiksklasse 32, perfect voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een gezinssituatie.

 

Ondervloer Isotac

Standaard leveren en plaatsen we een Premium Deal-vloer met een premium ondervloer. Echter, omdat de ondergrond in deze woning zeer koud aanvoelt hebben we geadviseerd de ondervloer te upgraden naar  de Isotac 10 dB Gold. Vijf mm dikke vouwplaten die dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen ervoor zorgen dat het sneller aangenaam warm is onder de voeten. Dat scheelt natuurlijk in de stookkosten. 

 

Egalisatie

Alvorens de ondervloer en vloer te plaatsen moesten we die ondergrond wel eerst onder handen nemen. Die was namelijk voorzien  van plavuizen en dan kan je twee dingen doen: de plavuizen verwijderen of de vloer egaliseren. Uit overwegingen van hinder hebben we geadviseerd om voor een 3 mm dikke egalisatie te kiezen. Daarmee krijg je veel minder overlast.

 

Afwerking

Nadat we de ondervloer en de Oklahoma City hadden geplaatst, hebben we vloer netjes afgewerkt met een upgrade op de  Premium Deal plinten. Geen afwerklijsten dus, maar in RAL9010 voorgelakte hoge plinten van 120x15 mm in de uitvoering Modern. Op plekken waar geen hoge plinten mogelijk waren, hebben we zorgvuldig plakplinten aangebracht in de kleur Licht Geborsteld Eiken. Tot slot hebben we de deurmat gemonteerd en daarbij zilverkleurige profielen aangebracht.

 

Wij zijn de opdrachtgevers bijzonder dankbaar dat we foto's mochten maken van de vloer als onderdeel van het complete interieur.