· 

40 m² CL473 Oak Grey Mix 4V te Hendrik Ido Ambacht

Met een wagen volgeladen.... arriveerden we in het nabijgelegen Hendrik-Ido-Ambacht. De vloer mocht nog even in de bus blijven want eerst zijn we aan de slag gegaan met de ondervloer. De Oak Grey Mix gingen we leveren en plaatsen als Comfort Deal en daar hoort natuurlijk een comfort ondervloer bij. Geluiddempend, beschermend en voldoende isolerend. De 2 mm dikke Premium Onyx Protector voldoet hieraan in ruime mate omdat zij gemaakt is van rubber.

 

CL473 Oak Grey Mix

Na plaatsing van de ondervloer mochten we eindelijk het laminaat van de verpakking ontdoen en een start maken met het echte vakwerk. De Oak Grey Mix die we hier vervolgens hebben gelegd is een absolute topvloer uit de keuken van Classen, Duitslands bekendste laminaatmerk, en dan weet je dat het wel snor zit met de kwaliteit. Zeven millimeter dik is deze 4V-vloer van 128,6 bij 19, 4 cm. De Oak Grey Mix is ingedeeld in klasse 23/31 hetgeen betekent dat-ie prima geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik. Veel kinderfeestjes? Grote honden in huis? Deze vloer kan meer dan een stootje verdragen. 

 

Afwerking

We hebben de Oak Grey Mix afgewerkt met de vooraf gekozen afwerklijsten  in het decor Eiken Blauwgrijs. Een prachtige combi.  Hiermee kwam deze opdracht tot een einde en mochten we afscheid nemen van de opdrachtgevers met de overhandiging van de gratis meegeleverde deurmat.