· 

117 m² CLM3185 Victoria Eik te Wijnjewoude

Alvorens de vele pakken (78) uit te laden zijn we eerst begonnen met het plaatsen van de ondervloer. Dit was de Premium Onyx Protector 2.0. Een 2 m dikke beschermende, isolerende ondervloer die we standaard leveren bij de Premium Deal. De woning was geheel leeg, dus waren we in een mum van tijd ermee klaar.

 

CLM 3185 Victoria Eik

Na het uitrollen van de ondervloer was het tijd voor het echte werk: het professioneel plaatsen van de 117 m² Victoria Eik, een naturel eiken, groefloze vloer uit de Classic-serie van Quick-Step. Deze serie is een collectie van 16 prachtige no-nonsense vloeren met alle kwaliteiten die horen bij een echte Quick-Step vloer. Waterbestendig, voorzien van een solide Unilin klik-verbinding, een natuurlijke look-and-feel en - vooral - een duurzaam karakter. Alle vloeren uit deze serie vallen binnen de gebruiksklasse 32 en worden geleverd met 25 jaar garantie.  Acht millimeter dik is deze vloer met vloerdelen in het formaat van 120 cm bij 19 cm.

 

Afwerking

We hebben de vloer een dag later afgewerkt met een upgrade op de deal. Hoge, in RAL9010 voorgelakte plinten in de uitvoering Modern en het formaat van 70 bij 15 cm. Op plaatsen waar dat niet mogelijk was - rond de deurposten bijvoorbeeld - hebben we afwerklijsten gemonteerd in de kleur Champagne Eiken, de kers op de taart van een prachtige, vakkundig gelegde Quick-Step vloer.