· 

45 m² Douwes Dekker Visgraat Blank Eiken te Ridderkerk

Alvorens met de vloer aan de slag te gaan, zijn we eerst een kijkje gaan nemen op locatie. De ondergrond die we aantroffen was egaal genoeg, maar toonde wel enige millimeters hoogteverschil. Voor alle zekerheid hebben we daarom op de dag van plaatsing onze parketteurs een overgangsprofiel meegegeven. Het plaatsen van een vloer kan soms onvoorziene problemen met zich meebrengen en dan is het nuttig om daarop voorbereid te zijn.

 

Douwes Dekker Visgraat Blank Eiken 4V

De vloer hebben we geleverd en geplaatst als visgraat deal. Bij deze deal zit  de comfortabele Isosilence rubberen ondervloer. Deze ondervloer is voor 10 dB gecertificeerd  hetgeen betekent dat-ie zorgt voor minder contact- en loopgeluid. De Blank Eiken 4V van Douwes Dekker die hierover is gelegd is zoals de naam al verklapt een licht eiken visgraat vloer met vier groeven rondom elk vloerdeel.  Acht millimeter dik zijn deze vloerdelen met een grootte van 86,8 bij 13,3 cm. Een vloer van A-merk Douwes Dekker, en dan weet je dat het goed zit met de kwaliteit. Elk deel wordt muurvast aan elkaar geklikt dankzij een zeer degelijke HDFClick verbinding. Daarbij is de vloer ingedeeld in gebruiksklasse 23 en dus uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik. 

 

Afwerking

Na voltooiing van de vloer hebben we 'm op twee manieren afgewerkt. Met in RAL9010 voorgelakte hoge plinten in de uitvoering modern en afwerkplinten voor onder andere onderaan de trap. Bekijk de foto's en oordeel zelf het verschil dat een professionele parketteur kan maken voor je vloer.