· 

110 m² Basic Bruin Eiken te Ridderkerk

De Basic Deal is de deal die we vaak adviseren wanneer je zo min mogelijk aan je vloer wilt besteden. Dat kan bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of een mooie vloer voor een schaars gebruikte ruimte. Dat was ook het geval bij dit project waar we in een bedrijfsruimte de Basic Bruin Eiken hebben geplaatst. Deze ruimte wordt af en toe gebruikt voor commerciële doeleinden en dan dient-ie er uiteraard representatief eruit te zien.

 

Basic Bruin Eiken

Standaard leveren en plaatsen we vloeren uit de Basic Deal met de Premium Black als ondervloer. Een zeer acceptabele ondervloer die onder normale omstandigheden prima z'n werk doet: de ondergrond egaliseren en de vloer beschermen. Voor dit project waar we te maken kregen met een houten ondergrond hebben we echter geadviseerd voor een andere ondervloer te kiezen. Vier millimeter dikke groene platen in combinatie met een vochtscherm. 

De Basic Bruin Eiken die we hier vervolgens op hebben geplaatst is een 6 mm dik laminaat zonder groeven. Een vloer die niettemin flink tegen een stootje kan aangezien zij is ingedeeld in gebruiksklasse 23, perfect voor licht commercieel gebruik.

 

Afwerking

Vanzelfsprekend hebben we na plaatsing de vloer netjes afgewerkt zonder enige onregelmatigheid. Kijk hiervoor vooral naar de manier waarop de afwerklijsten rond een pijp zijn gemonteerd. Onberispelijk.

 

De Laminaat Expert, ook de expert in bedrijfsvloeren

Op zoek naar de beste vloer voor jouw bedrijf? Kijk dan op deze pagina voor onze business-to-business service en geniet van 5% Korting op je vloer.