· 

50 m² Quick-Step Klassieke Eik Natuur te Oud-Beijerland

Als professionele parketteurs halen we natuurlijk altijd graag veel eer uit ons werk. De ene keer is dat makkelijker dan de andere keer. Zo valt er weinig eer te halen met een vloer van prutkwaliteit. Laminaat die als het ware in je handen al uit elkaar valt. Strakke zaagsnedes en naadloos klikkende vloerdelen. Vergeet het maar. Dat is gelukkig heel anders met een Quick-Step vloer. Goed sluitende delen, soepel verwerkbaar materiaal en degelijkheid onder de voeten. Daar worden we blij van.

 

IM1848 Klassieke Eik Natuur

Met goed gemoed reden we dan ook naar Oud-Beijerland met achterin naast ons gereedschap, het laminaat, de plinten en ondervloer. En die ondervloer was ook niet de minste: zeven millimeter dikke groene platen. Een uitstekend geluiddempende ondervloer die ook zorgt voor een prima egalisatie van de ondergrond en bescherming tegen vocht. Na het plaatsen van de ondervloer mochten we ons hart ophalen met de Klassieke Eik Natuur, een vloer uit de razend populaire Impressive serie van Quick-Step. Echt alle moeite is gedaan om deze spatbestendige vloer het aureool van een houten vloer mee te geven.  Met succes. Acht millimeter dik, krasbestendig en voorzien van vier klassiek groeven rondom. Je krijgt er zelfs 25 jaar garantie op. Een van de voordelen van een A-merk vloer.

 

Afwerking

Nadat we de vloer geplaatst hadden met her en der een enkele profiel zijn we gestart met de afwerking. Dat betekende 7 cm hoge plinten in exact de kleur van de vloer en afwerklijsten (Eiken Natuur Geolied) op plekken waar dat niet mogelijk was. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op de wijze waarop we dit gedaan hebbe rondom een pilaar. Leuke plekke waar we nog meer hebben kunnen uitblinken.