· 

58 m² Aqua Marmer te Vlaardingen

Aangekomen op de plaats van bestemming zijn we als eerste alles uit gaan laden en begonnen met het plaatsen van de ondervloer. Die betrof hier de als upgrade geleverde Isosilence Sencys, een rubberen ondervloer van de rol met buitengewoon egaliserende én isolerende eigenschappen. Hierop zijn we vervolgens op de knieën gegaan voor het leggen van de laminaatvloer.

 

Aqua Marmer

Tegellaminaat als de Aqua Marmer is één van onze grotere kaskrakers. Logisch eigenlijk, want voor een fijne prijs verkrijg je een stijlvolle vloer die je alle ruimte biedt om jouw woning geheel in eigen stijl in te richten, zeker als je van modern houdt.  Acht millimeter dik is dit laminaat van 129,1 bij 32,7 cm grote vloerdelen die voorzien zijn van een steenstructuur. Daarbij kan de vochtbestendige Aqua Marmer een stootje velen waardoor zij ingedeeld is in gebruiksklasse 23, goed voor intensief huishoudelijk gebruik. Je krijgt er dan ook 25 jaar garantie op. 

 

Afwerking

Na plaatsing moest de vloer natuurlijk nog wel netjes afgewerkt worden. Dit hebben we gedaan door naast marmeren afwerklijsten ook 70 mm hoge plinten te monteren. Voorgelakt In RAL9010 vorm deze in Modern uitgevoerde plinten de perfecte vervolmaking van een prachtige vloer.

 

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal, de deal voor exclusieve laminaatvloeren. Vraag ernaar bij je bezoek  aan onze showroom.