· 

50 m² Oak Nature Grey 4V te Hendrik-Ido-Ambacht

Voordat onze parketteur de vloer op kan, hebben we natuurlijk al heel werk verzet. Ingeval we de vloer niet of onvoldoende op voorraad hebben, zorgen we ervoor dat alles op tijd binnen is. De juiste ondervloer en het aantal meters plinten willen we tijdig in kunnen laden zodat de parketteur enkel een ritje hoeft te maken en ter plekke alles uit te laden om aan de slag te kunnen. 

 

Oak Nature Grey 4V

We zijn als eerste begonnen met het plaatsen van de ondervloer. De ondergrond stelde weinig eisen aan het soort van ondervloer, dus konden we volstaan met de 2 mm dikke zwarte folie van de rol voor voldoende egalisatie en bescherming van het laminaat. De Oak Nature Grey 4V die we hier vervolgens zijn gaan leggen is een 7 mm dikke vloer van het Duitse kwaliteitsmerk Classen. Een oerdegelijke vloer met vloerdelen van 19,4 cm bij 128,6 cm, krasbestendig en voorzien van een zeer natuurgetrouw licht eiken decor en een voelbare structuur van echt hout. De Oak Nature Grey is ingedeeld in gebruiksklasse 31, dus goed voor alledaags, huishoudelijk gebruik.

 

Afwerking

Voor de afwerking hebben we overal afwerklijsten met het decor Oude Rustieke Eik gemonteerd. Een decor dat perfect past bij de kleurstelling van de vloer. Daarnaast hebben we zilverkleurige hoeklijn profielen geplaatst voor de gratis meegeleverde deurmat van 90 bij 120 cm. Een mooi slotakkoord op een hele fijne klus.

 

Bekijk de foto's en bestel gratis een sample van deze mooie vloer.