· 

95 m² Gezandstraalde Eik Natuur te Noordwijkerhout

Na alles uitgeladen te hebben zijn we als eerste gestart met het plaatsen van de ondervloer. De standaard bij onze Quick-Step deals te plaatsen Premium Black is een uitstekend egaliserende ondervloer die het laminaat prima beschermt tegen vocht uit de ondergrond. Een ondervloer zonder veel toeters en bellen, maar perfect voor de onderhavige situatie.

 

Impressive Gezandstraalde Eik  Natuur

De Quick-Step vloer die we vervolgens hierop zijn gaan leggen is een van de meest populaire vloeren uit onze Quick-Step deal. Net als elk andere vloer uit de Impressive serie zie je in de de IM1853 Gezandstraalde Eik Natuur alle kenmerken van hoge kwaliteit. Vier groeven rondom kent deze 8 mm dikke vloer die is voorzien van een register embossed afwerking voor maximale natuurgetrouwheid en de Scratch Guard techniek die het vrijwel onmogelijk maakt om hier krassen op achter te laten. Daarnaast is de vloer waterbestendig dankzij de Hydroseal afdichting. Kortom, met een vloer uit de Impressive serie heb je een zeer sterken duurzame vloer op de grond liggen. Niet voor niets krijg je van Quick-Step 25 jaar garantie erop.

 

Voor onze professionele parketteurs was het leggen van zo'n hoogwaardige vloer natuurlijk een appeltje-eitje. Op enkele plekken is  daarbij gebruik gemaakt van overgangsprofielen, bestemd om de werking van de vloer adequaat op te vangen.

 

Afwerking

De dag hierna zijn we de vloer gaan afwerken. We hebben langs alle wanden de als upgrade geleverde hoge plinten aangebracht. Mdf-plinten van 70x15 mm in de uitvoering Modern en voorgelakt in de RAL9005, ofwel gitzwart. Op de plekken waar dit niet mogelijk was, zoals deurposten, hebben we afwerkplinten in dezelfde kleur als de vloer aangebracht. De laatste job was het monteren van ee 90x120 cm grote deurmat, mooi verzonken in de vloer met behulp van hoeklijnprofielen.