· 

81 m² o.a. Rock Ridge Oak te Tilburg

Na het uitladen van alle materialen en gereedschappen zijn we als eerste gestart met het plaatsen van de ondervloer. Niet de Isosilence rubberen ondervloer die we conform de hier geleverde Comfort Deal zouden moeten leggen, maar 5 mm dikke XPS-platen. Een perfecte upgrade want deze platen zorgen voor een aanmerkelijk hogere demping van contact- en loopgeluid. Extra comfort in huis!

 

Rock Ridge Oak 

Het eerst was de Rock Ridge Oak aan de beurt om gelegd te worden. Een veelzijdige, grijskleurige vloer uit de Country-serie van Eurohome. Zeven millimeter dik is deze 4V-vloer die bestaat uit vloerdelen van 128,5 bij 19,2 cm. Waterbestendig, dus ideaal voor een druk huishouden dankzij de gebruiksklasse 32. Je ziet 'm op de eerste van onderstaande foto's.

 

Oslo Oak 

Nadat we klaar waren met de kamer en overal de grijze teakhouten plinten waren aangebracht zijn we in een andere ruimte verder gegaan met de Oslo Oak 2102, een eveneens 7 millimeter dikke 4v-vloer. De Oslo Oak is een van onze toppers uit de Comfort Deal collectie. Niet waterbestendig, maar perfect geschikt voor minder intensief gebruikte kamers. De vloerdelen zijn met 129 bij 19,3 cm ook enigszins korter. We hebben 'm afgewerkt met plakplinten die voorzien zijn van een New England Oak decor. Licht eiken dus een uitstekende match met de Oslo Oak. Kijk hiervoor op de tweede foto.

 

Oak Grey Mix

De derde vloer waarmee we mochten uitpakken was de op de derde foto zichtbare Oak Grey Mix, een in Duitsland gefabriceerde 4V-vloer met een decor vol schakeringen en kleurnuances.  Acht millimeter dik is deze stevige 4v-vloer die we in de gang en hal hebben mogen plaatsen. Ze is dan ook ingedeeld in gebruiksklasse 32.

 

Berlin Oak

De Berlin Oak is de vierde vloer die we hier gelegd hebben. Deze vloer is uit dezelfde serie als de Berlin Oak. Alleen is zij lichter van kleur. Dat zie je op de derde en vierde foto hieronder. Uiteraard hebben we ook deze vloer afgewerkt met een passende plakplint.