· 

80 m² Quick-Step Zachte Eik Grijs te Lent

Het plaatsen van een Quick-Step vloer is voor onze leggers altijd een klein feestje. Vloerdelen kennen voor wat betreft de afmetingen nauwelijks afwijkingen en elke klik is in één keer raak. Een ander voordeel van een merkvloer is bovendien de lage repetitie waardoor het makkelijk is te zorgen voor voldoende afwisseling in het patroon. 

 

IM3558 Zachte Eik Grijs

De IM3558 Zachte Eik Grijs die we hier geplaatst hebben is afkomstig uit Quick-Steps Impressive serie. Een collectie middelgrote vloeren die zich onderscheidt in natuurgetrouwheid en waterbestendigheid dankzij de Hydroseal afwerking. Vier groeven tellen de 138 cm x 19 cm grote vloerdelen van 8 mm dik. Vloeren uit de Impressive serie zijn zeer krasbestendig en kunnen een flink stootje verdragen (gebruiksklasse) waardoor er moeiteloos niet minder dan 25 jaar garantie op wordt gegeven.  De sowieso hoge kwaliteit van de vloer heeft bij deze klus nog een extra boost gekregen met de ondervloer. Niet de standaard meegeleverde ondervloer van de rol, maar groene platen hebben we onder de IM3558 gelegd. Deze 7 mm dikke platen bieden nog meer geluidsdemping in huis, dus meer ambiance. 

 

Afwerking

We hebben de 80 m² afgewerkt met afwerklijsten in een perfect passende kleurstelling, Mountain Oak Grey, genaamd. Daarnaast hebben we ook enige hoeklijn profielen gemonteerd bij de overgang naar de trap en rondom de gratis meegeleverde antracietgrijze deurmat.