· 

55 m² Steen Grijs Eiken te Weesp

We zijn deze klus begonnen met sjouwwerk. Alle pakken - vloer, ondervloer, gereedschap - moesten naar vier hoog.
Daarna hadden we de opdracht gekregen om ook wat meubeltjes te verplaatsen. Het duurde dan ook even voordat we konden beginnen met het plaatsen van de ondervloer. Niet de rubberen ondervloer die we normaal plaatsen bij de Comfort Deal maar vijf millimeter dikke XPS-platen voor nog meer demping van contact- en loopgeluid. Een hele fijne update.

 

Steen Grijs Eiken

De Steen Grijs Eiken, ook bekend onder de naam Rock Ridge Oak, is een groefloze vloer uit de Kronofix Classic serie van Krono Original. Duits fabrikaat dus van uitstekende kwaliteit. De vloer is 7 mm dik met planken in het formaat 125,5 cm bij 19,2 cm. Een echte klassieker die je in heel wat woningen terug zult vinden.  

 

Afwerking

Na het plaatsen van de vloer moest-ie natuurlijk nog wel even netjes afgewerkt worden. Dit hebben we gedaan door overal plakplinten in exact dezelfde kleurstelling te monteren. Een secuur karweitje, want slechts gelegde plinten vallen direct in het oog.

 

Na afloop hebben we de opdrachtgever ons werk laten keuren en 'm vervolgens verrast met de gratis meegeleverde (antraciet grijze) deurmat van 90 x 120 cm. De kers op de taart van een hele leuke klus.