· 

70 m² VH9510 Black Slate Tegel te Nieuwegein

DeVH9510 Black Slate is een van onze pareltjes in de Premium Deal collectie. Het is een prachtig tegel laminaat dat mede dankzij de vier groeven rondom perfect zorgt voor een keramiek achtige vloer zonder de rompslomp van echte tegels. Acht millimeter dik is dit laminaat bestaande uit 128,5 bij 32,7 cm grote vloerdelen. Deze vloer van Krono Original is ingedeeld in klasse 32, dus voor normaal huishoudelijk gebruik. Je kunt 'm op tal van manieren laten leggen. Horizontaal, verticaal en zelfs in wildverband of diagonaal zoals we hier in Nieuwegein hebben gedaan. Hoewel wij je altijd daarbij zullen adviseren, heb je als opdrachtgever uiteraard het laatste woord bij het bepalen van de legrichting. 

 

Isosilence Sencys Rubber

Alvorens we het tegellaminaat zijn gaan plaatsen, hebben we vanzelfsprekend eerst de ondervloer gelegd: de Isosilence Sencys die standaard bij de Premium Deal wordt meegeleverd, is een 2,8 mm dikke rubberen ondervloer die niet alleen zorgt voor een uitstekende demping van contact- en loopgeluid maar ook voor een zeer solide gevoel onder de voeten. 

 

Afwerking

We hebben na plaatsing de vloer afgewerkt met speciaal hiervoor bestelde afwerklijsten in het decor Belgisch Hardsteen. Een schitterend vervolmaking van een prachtige vloer. Na de gezamenlijk inspectie van de opgeleverde vloer mochten we de opdrachtgever extra verrassen met de gratis deurmat en laminaatreiniger. Alles van premium kwaliteit. Dat is de deal.