· 

40 m² Euro Home Baronial Oak te Utrecht

De Baronial Oak uit de Country serie van Krono is een van de meest gevraagde vloeren die we de afgelopen jaren geplaatst hebben. Zeven millimeter dik is deze sterke vloer die voorzien is van een fraai rustiek eiken dessin én vier groeven rondom elk 19,2 bij 128,5 grote vloerdeel. Prima geschikt voor normaal gebruik in huis (Gebruiksklasse 31). Niettemin maakt de Baronial Oak sinds kort geen deel meer uit van onze Basic Deal collectie, en is-ie vervangen door andere vloeren met een nog gunstiger prijs/kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid als het om levering gaat. 

 

Upgrade ondervloer

Voor deze (voorlopig) laatste klus met Baronial Oak heeft de opdrachtgever afgezien van de standaard meegeleverde Premium Black ondervloer en in de plaats hiervan gekozen voor de voor 10dB gecertificeerde ondervloer van 5 mm dikke XPS-platen. Minder contactgeluid en minder loopgeluid. Een mooie upgrade. Na het plaatsen van deze ondervloer en hierop de Baronial Oak heeft onze parketteur de klus voltooid met het aanbrengen van afwerkplinten. Zoals je op foto's kunt zien hebben deze plinten exact dezelfde kleurstelling als de vloer.