· 

62 m² Bali Driftwood te Amersfoort

Een heerlijk voordeel van een all-in deal is dat je vooraf exact weet wat we gaan doen en - vooral - voor welke kosten. Tuurlijk, soms blijken de afmetingen niet te kloppen en moeten we fluks extra pakken bestellen en later terugkeren om de vloer te voltooien. Een dergelijk probleem zal zich bij de Bali Driftwood gelukkig nooit voordoen. Van deze veelgevraagd vloer hebben we steevast altijd een aantal pakken op voorraad. 

 

HWK063 Bali Driftwood

Gelukkig speelden zich dergelijke zaken niet af bij dit project wat we te Amersfoort hebben mogen uitvoeren. De Bali Driftwood die we hier hebben geplaatst is vanwege diens populariteit een vloer waarvan we altijd genoeg op voorraad hebben in ons eigen magazijn. Zeven millimeter dik is deze vlak uitgevoerd vloer van 19 x 129 cm grote vloerdelen. Niet superdik, zou je zeggen. Maar de HWK038 is wel goed voor 20 jaar Duitse fabrieksgarantie en met een classificatie 23/32 buitengewoon geschikt voor intensief gebruik. Qua geluid zit je met deze vloer ook wel snor. Zeker wanneer je zoals we hier gedaan hebben er een geluiddempende ondervloer laat plaatsen. Deze ondervloer van 5mm dikke XPS-platen is gecertificeerd voor 10 decibel, de norm voor laminaat in appartementen.

 

Afwerking

Na plaatsing van de vloer moest deze natuurlijk wel afgewerkt worden. Dit hebben we gedaan door afwerkplinten te monteren in de kleur Verdon Oak Brown. Een kleur die perfect past bij de Bali Driftwood.