· 

40 m² CL475 Oak Beige te Landsmeer

Als expert in laminaat-inclusief-leggen houden we onze collecties voortdurend up-to-date, met de nieuwste dessins voor een eigentijdse interieur. De Oak Beige is een van die nieuwere vloeren die we pas aan onze Comfort Deal collectie hebben toegevoegd. Made in Germany door Classen, een van Duitslands topmerken in o.a. laminaatvloeren. De Oak Beige is een 7 mm dikke 4V-vloer met delen in het formaat 128,6 x 19,4 cm, en is ingedeeld in gebruiksklasse 31, perfect voor normaal huishoudelijk gebruik.

 

Comfort Deal

We hebben deze vloer geplaatst als Comfort Deal. Dat betekende dus als eerste het leggen van een extra comfort biedende ondervloer. Deze ondervloer zorgt voor een uitstekende demping van het loopgeluid en een solide gevoel onder de voeten. Hierna zijn we aan de slag gegaan met de Oak Beige om 'm vervolgens af te werken. Niet met de bijgeleverde afwerkplinten maar met een upgrade op de deal in de vorm van 70 mm hoge in RAL9010 voorgelakte plinten in de uitvoering Modern.

 

Nieuwsgierig? Vraag een gratis staaltje aan en bekijk thuis hoe de vloer in jouw gaat tonen.