· 

36 m² Eik Relax Pure Visgraat Laminaat te Utrecht

Een topvloer verdient natuurlijk een top ondervloer. De Isosilence Sencys Rubberen ondervloer is misschien wel het beste wat je van de rol kunt krijgen. Egaliserend, beschermend en zoals de naam al zegt zeer geluiddempend. Bijkomend voordeel is bovendien dat-ie snel gelegd kan worden. In een oogwenk had onze parketteur 'm dan ook geplaatst en mocht-ie aan de slag met de M6-6863, een van Meister vier visgraat vloeren uit de M6 Edition-serie.

 

Meister Edition M6 Eik Relax Pure

Van een Meister-vloer weet je al met een staaltje in handen dat dit een schitterende vloer gaat worden. In Deutschland hergestellt, en dat zegt eigenlijk al voldoende. Laminaat van Meister is per definitie waterbestendig dankzij een ondoordringbare melamine hars toplaag en - vooral - de hermetisch sluitende AquaSafe klikverbinding. Je kunt 'm hierdoor zelfs in de badkamer plaatsen. Daarnaast is elke laminaatvloer van Meister voorzien van de zogenaamde Diamond Pro afwerking hetgeen zorgt voor een uiterst krasbestendigheid. 

Een dergelijke kwaliteitsvloer maakt het voor onze parketteur extra makkelijk om iets moois af te leveren. Geen onderlinge afwijkingen en elke klik is meteen raak. Wel is het tevoren goed kijken, hoe je 'm gaat plaatsen. Visgraat is wat dat betreft lastiger dan rechthoekige planken. Je wilt immers goed uitkomen bij de muren. 

 

Afwerking

Na het plaatsen van de vloer resteerde nog de afwerking. Allereerst zijn hiervoor plakplinten uit de auto gehaald. De keuze was daartoe gevallen op een afwijkende kleurstelling: champagne eiken. Een fraaie keuze voor een mooi accent op een prachtige vloer. Vervolgens is ter afsluiting van het project ook nog een deurmaat gemonteerd: 90x120 cm in antraciet kleurstelling.