· 

40 m² QS Geborsteld Eik Warm Natuur te Hillegom

Aangekomen op de plaats van bestemming zijn we natuurlijk als eerste ons gereedschap en alle materialen gaan uitladen.  De woning was leeg dus niets stond ons in de weg om meteen aan de slag te gaan. Eerst zijn we de ondervloer gaan plaatsen. De Premium Black is een isolerende folie die zowel de ondergrond egaliseert als zorgt voor een optimale bescherming van de vloer.

 

Geborsteld Eik Warm Natuur

Na het plaatsen van de ondervloer mocht het laminaat eraan te pas komen. De Geborsteld Eik Warm Natuur is een van de pronkjuwelen uit de Signature collectie, de allernieuwste serie hoogwaardige laminaatvloeren van Quick-Step. Alle vloeren uit deze serie zijn voorzien van de nieuwste technologieën zoals de Hydroseal en Splash Warranty voor waterbestendigheid plus de Scratch Guard voor maximale bescherming tegen krassen. Daarnaast kent deze serie van 9 mm dikke 4v-vloeren unieke decors en kleurstellingen, zelfs roze en zwart laminaat.  Het spreekt vanzelf dat we een vloer van deze kwaliteit leveren en plaatsen als Premium Deal, de deal voor het betere laminaat.

 

Afwerking

Ter afronding van de klus hebben we 'm uiteraard grondig afgewerkt. Deels met in dezelfde kleurstelling uitgevoerd plakplinten en deels met de als upgrade geleverde hoge (90 mm) in RAL9010 voorgelakte plinten. Voorts hebben we er ook een op maat gemaakte deurmat gemonteerd. Een dergelijke deurmat is een must wanneer je straatvuil zoveel mogelijk buiten de deur wilt houden.