· 

207m² Basic Bruin Eik te Gouda

De Basic Deal is een uitstekende keuze als je niet veel geld uit wilt geven voor je laminaat. Je zoekt bijvoorbeeld een vloer voor een weinig belopen ruimte vof gewoon een tijdelijke oplossing.  Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit van de vloer en dat-ie 'goedkoop' aan gaat voelen.  Zeker wanneer er zoals bij deze klus gekozen is om de ondervloer te upgraden met groene platen. Die zorgen voor extra demping en een solide gevoel onder de voeten.

 

Basic Bruin Eik

Na het plaatsen van deze ondervloer mocht onze parketteur wel flink sjouwen. Maar liefst 207 m² Basic Bruin Eik moest hier op de vloer komen. Dat zijn heel wat pakken. De Basic Bruin Eik is een zeven millimeter dikke groefloze vloer, een van onze favorieten uit de Basic Deal. Voor het leggen van deze hebben we hier gebruik gemaakt van enige zogenaamde dilatatieprofielen die het krimpen en uitzetten moeten opvangen. Die waren nodig omdat de vloer naar meerdere ruimtes is doorgelegd en er zonder de uitzettingsprofielen spanning in de vloer kan komen. Immers, niet elke ruime is even vochtig en heeft dezelfde kamertemperatuur.

 

Afwerking

Het spreekt vanzelf dat we de vloer netjes hebben afgewerkt met plakplinten. Alles in de kleur van het laminaat.