· 

70 m² Eik Visgraat Taupe te Rotterdam

Zoals bij elke harde vloer draai het allemaal om de basis oftewel de ondervloer. Een goede ondervloer dempt en egaliseert, maar is er ook verantwoordelijk voor hoe je de vloer onder  je voeten gaat voelen.  Solide of gammel, da's een heel verschil voor je woongenot. De Premium Black die we normaal plaatsen onder een topkwaliteit vloer als die van Quick-Step volstaat ruim voldoende. Hier is echter gekozen om die kwaliteit te onderstrepen met een geupgrade ondervloer: de rubberen Isosilence Sencrys. Een dikkere - 2,8 mm - ondervloer die nog meer demping geeft.

 

Quick-Step Impressive Patterns

Na het plaatsen van de ondervloer mocht de 8 mm dikke Quick-Step Impressive Patterns uit de auto. Dit is een 2v tegellaminaat van 1200x396 mm dat indien correct gelegd een perfecte weergave vormt van een echte visgraat vloer. Een unieke vloer, kortom, mede dankzij de eigenschap van waterbestendigheid. Deze nieuwe serie van Quick-Step is verkrijgbaar in vier kleuren.

 

Afwerking

Uiteraard volgt op het plaatsen van de vloer een evenzo vakbekwame afwerking. Ook bij dit onderdeel was gekozen voor een upgrade. Nu van de standaard afwerkplinten naar hoge plinten waarbij de Moderne variant de voorkeur heeft gekregen, hetgeen fraai contrasteert met de look van de vloer.