· 

60 m² Elemental Oak te Breda

Absoluut een kolfje naar de hand van onze meesterparketteur. De Elemental Oak  K064 is een prachtige vloer uit de Villa Grande Serie van het gerenommeerde merk Eurohome. Een 8 mm dikke 4v-vloer bestaande uit zeer brede planken van 24,2 cm. Eurohome betekent Made in Germany, dus een uiterst degelijke kwaliteit. Op deze vloer uit de Premium Collectie krijg je dan ook 20 kaar fabrieksgarantie. 

 

Groene platen

De hoge kwaliteit van deze vloer is bij deze opdracht extra benadrukt door te kiezen voor een upgrade van de ondervloer. Vier millimeter dikke groene platen heeft onze parketteur hieronder gelegd. Deze platen zorgen voor nog meer warmteweerstand en demping dan de standaard ondervloer die we bij de Premium Deal toepassen.

 

Afwerking

Een soortgelijke boost in kwaliteit zien we ook terug in de afwerking. Geen plakplinten maar hoge mdf-plinten in de kleur van de vloer heeft de parketteur geplaatst. 70 mm hoog zijn deze plinten. Goed voor een stijlvol accent op deze schitterende vloer.