· 

35 m² Gerookt Eiken Wit Geolied te Roggel

Onze jongens hebben weer hun stinkende best gedaan om een schitterende vloer af te leveren. Gerookt Eiken Wit Geolied is een vloer uit de Galant-collectie van Douwes Dekker, een van onze topcollecties en zeker een vloer die je gezien wilt hebben wanneer je op zoek bent naar visgraat laminaat. Acht millimeter dik is deze uiterst degelijke 4v vloer met delen van 85,8 cm lang en 14,3 cm breed. Een kwaliteit die je ook terugziet in het decor. Repetitie - delen met exact dezelfde houtlookprint - is tot het minimum teruggebracht, en dankzij de embossed-in-register afwerking van de toplaag heb je met een vloer uit de Galant collectie een zeer natuurgetrouw visgraat laminaat.

 

Isosilence Ondervloer

Aangekomen in Roggel zijn we allereerst begonnen de ondervloer te plaatsen. Premium Black, een uitstekend isolerend en egaliserend folie die we ten tijde van deze opdracht standaard bij de visgraat deal leverden. Inmiddels krijg je met de visgraat deal een iets betere ondervloer - van rubber - maar de Premium Black voldoet alleszins voor een 8mm dikke vloer die we hier vervolgens zijn gaan leggen. Het leggen van laminaat is op zich niet ingewikkeld, maar bij visgraat komen er andere aspecten bij kijken zoals een goed lopend legpatroon.

 

Afwerking

Nadat de vloer geplaatst was, resteerde nog wel de afwerking. Dat was extra werk voor de parketteur, want niet minder dan 145 m hoge plinten moest er gemonteerd worden, dus ook in ruimtes waar andere vloerbedekking lag. Dat doen we natuurlijk met het grootste plezier.