· 

50 m² K064 Elemental Oak te Breda

Na een korte check van de ruimtes zijn we eerst de ondervloer gaan uitladen. Groene 4mm dikke platen, die we geleverd hebben als een upgrade van de Premium Black folie. Deze platen zorgen voor optimale stabilisatie van de vloer en zijn een perfecte bescherming tegen vocht uit de ondergrond.

 

Elemental Oak

Hierna mocht het laminaat uit de pakken. De Euro Home Villa Grande K064 Elemental Oak is een schitterende vloer uit onze Premium Deal collectie.  Een met een breedte van 24,2 cm fors uitgevallen vloer met een matte afwerking en vier groeven rondom voor zeer natuurgetrouwe looks. Acht mm dik is dit laminaat. Goed dus, voor heel wat jaartjes woonplezier en intensief gebruik. Je krijgt er dan ook 20 jaar fabrieksgarantie op. 

 

Afwerking

Na plaatsing van de vloer, was het natuurlijk de beurt aan de afwerking. Ook hiervoor is de keuze gevallen op een upgrade: Geen afwerklijsten maar hoge moderne plinten in exact de kleuren van het laminaat. Een bijzonder stijlvolle keuze. Bij wijze van  slotakkoord heeft onze parketteur daarnaast de bij deze Premium Deal meegeleverde deurmat gemonteerd. Fraai verzonken met behulp van profielen. Wie deze woning betreedt, ziet het meteen. Hier ligt iets bijzonders op de vloer, vakkundig gelegd en afgewerkt.