· 

90 m² Pasta Oak te Heerhugowaard

Aangekomen bij de woning zijn we eerst gaan kijken naar de situatie. Zijn alle ruimtes leeg en oude plinten verwijderd, en kunnen we aan de slag? Vervolgens hebben we de ondervloer uitgeladen. Niet de op zich al zeer geschikte Premium Black, maar de Isosilence Sencys rubberen ondervloer. Destijds nog een upgrade, maar inmiddels standaard bij elke Comfort Deal. Hierna was het tijd om ook de vloer en al het gereedschap uit de auto te halen. 

 

Pasta Oak

De Pasta Oak vind je nog niet zo lang in de collectie van de Comfort Deal. Een 2v vloer met een prachtig, authentiek ogend decor uit het atelier van Krono Original. 7 mm dik en dus zeer geschikt om 'm door heel de woning door te leggen zoals we in deze woning hebben gedaan. Ter voltooiing heeft onze parketteur de vloer afgewerkt met afwerkplinten  in exact dezelfde kleur van de vloer en uiteindelijk gezorgd voor een schitterend resultaat. De foto's vormen hiervan het bewijs.