· 

100 m² Zachte Eik Licht te Arnhem

Het mooie van het leggen van een kwaliteitsvloer als die van Quick-Step is de betrouwbaarheid van het laminaat en de lage repetitie. Elk vloerdeel voelt even stevig aan, laat zich eenvoudig vastklikken. Quick-Step vloeren bieden voldoende variatie in het decor omdat je in elk pak niet minder dan zeven verschillende decors terugvindt.

 

Zachte Eik Licht

Allereerst is onze parketteur aan de slag gegaan met de ondervloer, de Premium Black. Een ondervloer van de rol die uitstekend voldoet in een woning als deze. De Premium Black ondervloer stabiliseert, egaliseert en beschermt het laminaat perfect tegen vocht. Hierna was het tijd om de bus uit te laden en aan de gang te gaan met IM1854 Zachte Eik Licht. Een heel mooi beigekleurig 8 mm dik laminaat dat voorzien is van vier authentieke groeven rondom. Het meest bijzondere van deze mat glanzende vloer en elk andere uit de Impressive serie is dat-ie waterbestendig is. Dat is prettig schoonmaken. 

 

Afwerking

Na het plaatsen van de vloer was het moment daar om de vloer af te gaan werken. Standaard leveren we hiervoor plakplinten maar de opdrachtgever heeft ervoor gekozen deze te upgraden naar hoge plinten in de kleur van de vloer. Een prachtige keuze die de vloer nog meer karakter geeft.