· 

80m² Japans Eik te Leiden

Het is altijd een fantastisch gezicht als je in een woning een vloer terugziet die je eigenlijk alleen als sample kent. Dan komt een vloer echt tot leven. Zeker de Japans Eik die we in Leiden mochten plaatsen. Dit 6mm dik laminaat kent geen groeven wat 'm een strakke uitstraling geeft en kent een vrij neutraal ogend decor. Je kunt 'm dan ook kwijt in elke interieurstijl, klassiek of eigentijds.

 

Basic Deal

Als gebruikelijk hebben we eerst de ondervloer geplaatst. In principe zou de bij de Basic Deal geleverde Premium Black hier goed volstaan. De opdrachtgever heeft echt gekozen voor een upgrade naar de rubberen Isosilence Sencys. Een hele goede keuze want hiermee verkrijg je nog meer woongenot dankzij de loop- en contactgeluid dempende eigenschappen ervan. Vervolgens was het tijd voor onze parketteur om zijn vakmanschap te tonen met het plaatsen van de vloer en - vooral - de afwerking met behulp van de bijbehorende afwerkplinten. Klassewerk. Dat zie je meteen aan de foto's hieronder.