· 

60 m² Basic Grijs Eiken in Amsterdam

We zijn deze klus gestart door eerst een ondervloer te plaatsen. Aangezien er vloerverwarming in de woning lag, hebben we de opdrachtgever geadviseerd om niet te kiezen voor de standaard meegeleverde Premium Black ondervloer, maar deze te upgraden naar de Isosilence Sencys. Dat is een rubberen ondervloer die met een R-waarde van K/W 0.0197 maximaal warmte doorlaat en toch voldoende zorgt voor bescherming en stabilisatie van het laminaat.

 

GE 3126 Basic Grijs Eiken

Na het plaatsen van de ondervloer mochten de pakken GE3126 Basic Grijs Eiken naar boven. Een groefloze 6mm dikke vloer van Nederlandse makelij en net als elk andere vloer uit de Basic Deal collectie de perfecte keuze wanneer je met een beperkt budget toch iets moois op de vloer wilt zien en daar zo lang mogelijk van wilt blijven genieten. Je krijgt dan ook een fabrieksgarantie van 6 jaar hierop.

 

Compleet all-in

De Basic Deal is compleet. Dat betekent dus een vakkundige afwerking door het plaatsen van bijbehorende plinten in de kleur van het laminaat, als ook een gratis laminaatreiniger die onze parketteur mocht schenken aan de opdrachtgever nadat hij de vloer had goedgekeurd en zijn werk had geprezen.