· 

35 m² Douwes Dekker Galant Eiken Natuurlijk

We zijn als vanzelfsprekend eerst begonnen met de opgeruimde vloer te voorzien van een ondervloer. De 2,8mm rubberen ondervloer die je standaard krijgt bij onze visgraat laminaatvloeren is op zich al voldoende, maar hier is gekozen om deze te upgraden naar 7mm dikke groene platen. Een ondervloer die nog meer isoleert en zowel het contact- als loopgeluid tot het minimum terugbrengt.

 

Douwes Dekker Galant Eiken Natuurlijk

Hierna mochten we aan de slag met de 05092 Eiken Naturel Geborsteld. Een vloer van Douwes Dekker uit de hoog aangeprezen Galantie serie. Daarmee heb je niet alleen een vloer voor jarenlang woongenot, maar ook visgraat laminaat met een maximaal natuurgetrouwe uitstraling dankzij de vier groeven rondom, het prachtige decor en vooral de register embossed toplaag die zorgt dat je alle nerven en noesten gewoon kunt voelen. Bijzonder fraai bij deze opdracht is de wijze waarop onze parketteur omgegaan is met de verhoging in de woning. Een toonbeeld van vakmanschap.

 

Afwerking

Na het plaatsen van de 35m² Eiken Naturel was het tijd om de vloer af te werken. Met afwerkplinten in exact dezelfde kleur als de vloer wordt het plaatje compleet.