· 

65m² Quick-Step Riva Eik Bruin te Dordrecht

Het leggen van een Quick-Step vloer is een van onze favoriete klussen. Net als bij de vloeren van Meister en Krono werk je met een vloer van topkwaliteit en dat maakt het zoveel makkelijker om probleemloos een indrukwekkende vloer op te leveren. Solide en degelijk. Elke klik is meteen raak.  

 

Ondervloer voor vloerverwarming

Alvorens de 65m² Riva Eik Bruin te plaatsen, zijn we uiteraard begonnen met de ondervloer. Hiervoor was gekozen deze te upgraden met de geluidsarme, isolerender ondervloer van groene platen. En wel op tweeërlei wijze, aangezien enkele ruimtes waren voorzien van vloerverwarming. In deze kamers hebben we 4 mm dikke platen geplaatst en de andere kamers voorzien van 7mm dikke platen. 

 

Quick-Step EL3579 Riva Eik Bruin

Na het plaatsen van de ondervloer zijn we aan de slag gegaan met het laminaat. De Quick-Step Riva Eik Bruin is een prachtige 8mm dikke vloer uit de Eligna collectie. Een elegante collectie van groefloze vloeren, waterafstotend en met uiterst verfijnde decors op smalle vloerdelen.

 

Wit Noten

Ter afronding van de klus zijn we de vloer vervolgens gaan afwerken. Het ging om een stevige oppervlakte waardoor het noodzakelijk was om een dilatatieprofiel mee te nemen. Hiervoor was de keuze gevallen op een 38mm in wit noten uitgevoerd profiel. een  fraai accent op de Riva Eik Bruin. En dat was nog niet alles. Ook de plinten hadden een upgrade gekregen in de vorm van 7cm hoge moderne plinten in de kleur van het laminaat.